Impartirea gradelor

Antic si Acceptat Ritului Scotian al Masoneriei este cunoscut sub numele de Ritul Scotian. Aceasta este una dintre mai multe grupuri anexate de fraternitate la nivel mondial cunoscut sub numele de francmasonerie. Fiecare Suprem Consiliu are până la patru Loji de perfectie, și fiecare organism conferă un set de grade.

Acestea sunt Loja de Perfection (4 ° -14 °), capitolul de Rose Croix (15 ° -18 °),Consiliul Kadosh (19 ° -30 °), (Tribunal și Consistoriul (31 ° -32 ° ). Consiliul Suprem conferă Gradul 33 de Suveran Mare Inspector General.

Lodge de Perfection

4 ° – Maestru al Secretului
Datoria de reflecție și de studiu sunt poarta de acces la oportunitate, ca atare, o onorează aceste relații cu Dumnezeu, familie, țară și zidărie. Șorțul de gradul 4-a este alb și negru, cu o scrisoare “Z” și ochi atotvăzător. Bijuteria de acest grad este o cheie de fildeș cu litera “Z” pe saloane. Te achings: secretul, ascultarea, și fidelitatea.

5 ° – Maestru Perfect
Gradul învață onoare masonice, care onestitate și încredere este piatra de temelie a fundației de astfel de. Această virtute trebuie să fie în toate întreprinderile noastre cu omenirea. Șorțul de gradul 5-a este alb și verde, cu o piatra cubica si un ebraică YOD. Bijuteria este reprezentat de un compas deschis pe un segment de cerc, la un unghi de șaizeci de grade. Învățăturile: onestitate, sinceritate, și de bună credință.

6 ° – Secretar intim
In acest grad ar trebui să se extindă cunoștințele lor de datorie, caritate și toleranță. Suntem instruiți să ne și gândirea noastră remodela în caritate, auto-control, și de succes și anume să fie un împăciuitor. Șorțul de gradul 6-lea este de culoare albă și de culoare roșie, cu litere ebraice YOD HEH în centru și un mic triunghi conține litere ebraice (sensul acelor de ceasornic, de sus) Beth, Nun, și tibie. Triunghiul de aur cu aceleași trei litere înscrise este bijuteria care reprezintă acest grad.

7 ° – Jude sau Judecator
Aflăm că justiția imparțială protejează persoană, proprietate, fericire și reputație. Noi suntem instruiți să judece cu răbdare și imparțial. Șorțul de gradul al 7-lea este de culoare albă, tivita cu roșu, cu o cheie și cinci rozete. Bijuteria este o cheie de aur.

8 ° – Intendent al Cladirii
Trebuie să ne străduim pentru perfecțiune prin utilizarea marile principii ale “iubirii inerente lui Dumnezeu, de caritate, moralitate și bunătate”. Șorțul de gradul 8-a este alb, cu roșu și verde, cu un echilibru, o stea nouă colțuri, și un triunghi cu litere ebraice BETH (pentru Ben-Khurim), TU (pentru Jakinah), și ALEPH (pentru Achar ). Bijuteria de acest grad este un triunghi de aur cu aceleași trei litere.

9 ° – Ales al Celor Noua
Adevăr, candoarea și generozitatea, fundamentul de Rit Scotian Masoneria este cel mai reflectă în acest grad. Ar trebui să folosim aceste adevăruri pentru a forma viețile noastre și de a efectua. Șorțul de gradul al 9-lea este de culoare albă, căptușite cu negru, și stropit cu sânge, cu un braț care deține un pumnal și un cap retezat deținut de păr. Bijuteria de acest grad este un pumnal, mâner de aur și fir de argint.

10 ° – Ales al Celor Cincisprezece
Acest grad ne învață să fie toleranți și să respecte opiniile altora. Libertățile de ideologii politice și spirituale ar trebui să fie împărtășită de toți. Șorțul de al 10-lea grad este de culoare albă, cu o clapa negru, și cu trei-în formă de arc porți – peste fiecare un cap de pe un vârf. Bijuteria de acest grad este un pumnal ca în gradul nouă.

11 ° – Sublim Ales al Celor Doisprezece sau Print Ameth
Acest grad învață simpatie. Noi ar trebui să fie plin de compasiune pentru fratele nostru masoni și pentru întreaga omenire, de asemenea. Șorțul de gradul 11 ​​este de culoare albă, căptușite cu negru, cu o inimă în flăcări în centrul. Bijuteria fiind un pumnal suspendat de un cordon negru, inscriptionate cu cuvintele “Vincere aut Mori” angajamentul “, care va muri mai degrabă decât trădează cauza poporului, sau să fie depășite prin propria frica sau vina.”

12 ° – Mare Maestru Arhitect
Acest grad învață credință în moralitate și virtute și în Dumnezeu. “Viața este ceea ce fiecare om face din ea, optimist transformă un proces într-o binecuvântare. Șorțul de gradul al 12-lea constă dintr-un înveliș exterior de culoare albă, căptușită cu albastru și aur (simbolizând gradele Meșteșug), cu un raportor, scară simplu, sector, și busole. Bijuteria este o medalie de aur heptagonal.

13 ° – Arcul Regal al lui Solomon
Libertate, în mintea noastră și inimile noastre, motivat de datorie și onoare sunt lecțiile de acest grad. Șorț purtat este violet, marginita cu alb, și cu “delta Enochian” (hexagrama cu înscrisă Tetragrammation), în centru. Bijuteria cuprinde o medalie de aur circular.

14 ° – Mare Ales, Mason Sublim si Perfect
Acest grad ne învață să reflecte și să controleze sine. Trebuie să ne străduim să fie adevărat pentru noi înșine și Dumnezeul nostru. Șorț fiind de mătase albă, mărginită în aur, cu Delta inefabila în Centrul este cu adevărat emblematic al gradului. Bijuteria de 14 Gradul este divizat, una fiind un cadran (busolă deschis la nouăzeci de grade), acoperit de o coroană și cu o stea nouă colțuri pe avers, celălalt fiind o stea aprins cinci colțuri (cu Tetragrammaton) pe invers. Busola este deschis pe un segment de cerc, inscripționate cu numerele 3, 5, 7, 9.
Capitolul de Rose Croix
Capitolul de Rose Croix încearcă să ofere candidatului cu o înțelegere mai profundă de religie, filozofie, etică și istorie, deși o varietate de complexe “de grade istorice”. Provocările intelectuale prezentate în aceste grade sunt numeroase, și uneori copleșitoare și poate dura ani de a stăpâni.

15 ° – Cavaler al Orientului sau al Sabiei sau al Vulturului
Fidelitatea față de obligațiile și perseverență de scop în conformitate cu dificultăți și descurajarea sunt lecțiile de acest grad. Izbitoare roșu de catifea șorț de acest grad este tivita cu verde, cu un cap de sângerare mai sus două săbii încrucișate, și un triunghi (punct de sus la stânga), cu trei triunghiuri intercalate în interiorul acestuia. Bijuteria este de trei triunghiuri de aur concentrice care să cuprindă două săbii încrucișate.

16 ° – Print al Ierusalimului
Noi învățăm “eroism de răbdare, nobilimea de sacrificiu de sine” și judecata plin de compasiune, împreună cu caritate, fidelitate și fraternitate. Acest șorț roșu, se margineste în aur și aurora-culoare, și cu un pătrat, scut, Delta (cu trei Yodurile), echilibru și o mână de justiție. Bijuteria purtat este o pastilă mamă-de-perla, cu o mână ținând o balanță în echilibru, sub o sabie cu cinci stele care înconjoară punctul. În partea stângă este o ebraică D, pe dreapta este un evreu Z.

17 ° – Cavaler al Orientului si Occidentului
Înțelepciunea acestui grad este că loialitatea față de Dumnezeu este loialitatea primar omului și guvernele temporale nu fondată pe Dumnezeu și dreptatea Lui va cădea inevitabil. Șorț purtat este din satin de culoare galbenă, cu roșu și aur, și cu o sabie și Tetractys (din Tetragrammaton) pe ea. Bijuteria este un heptagon de jumătate de argint și jumătate de aur, cu săbii încrucișate pe un echilibru pe avers și un miel de pe Cartea de șapte peceți pe revers. Bijuteria este atârnat de un ordin de dublu – unul negru (de la stânga la dreapta) și unul alb (de la dreapta la stânga), reprezentând bine și rău. O coroană de aur este, de asemenea, prezentate.

18 ° – Cavaler de Roza-Croce
Acest grad subliniază faptul că viața și puterea vin de la Dumnezeu. Trandafirul semnifică începutul și crucea este un simbol sacru de antichitate în multe culturi. Unul este, de asemenea, învățați să fie toleranți cu alții erorile și greșelile lor. Șorț purtat este din piele de culoare albă sau satin, mărginit în roșu, cu un craniu și oase încrucișate, o cruce pasiune roșu, și trei rozete rosii. Mare Bijuteria este o busolă de aur deschide un sfert de cerc. O cruce-trandafir este între picioarele busola și sub el este un pelican, rupere de san sa de a alimenta sale șapte tineri de pe avers și un vultur cu aripile extinse pe revers. Pe cercul sunt literele INRI

Consiliul Kadosh
Cuvântul “Kadosh” este un cuvânt ebraic care înseamnă Sfânt. Deși Pike identifică grade ale Consiliului Kadosh ca cavaleresc și filosofice, toate sunt intens mistice cu privire la lecțiile transmis și simboluri utilizate.

19 ° – Mare Pontif
Noi învățăm din trecut și modul în care aceasta afectează prezentul și influența trăim în viitor, în acest grad. Noi, ca muritori străduim să îndure, a produce și de a îmbunătăți lumea așa cum ne înconjoară. Nu există nici un șorț, dar este o bijuterie de aur “paralelogram” (dreptunghi), cu o alfa grecesc pe o parte și un Omega pe de altă parte.

20 ° – Mare Maestru al tuturor Lojilor Simbolice
Acest lucru demonstrează libertate, fraternitate și egalitate. Aceste adevăruri preda morala, înțelegeri religioase și filosofice. Acest grad o ajută să înțeleagă Divinitatea, forțe ale naturii, bine și rău. Șorț purtat este galben, marginita in albastru, cu trei concentrice triunghiuri punct derulează, cu Tetragrammaton (orizontală) și “Fiat Lux” (vertical), la centru, formând o cruce. Forma triunghiulara se referă la “lumina cea mare a patra, care ne amintește de Divinitatea și atributele sale”. Bijuteria, care este purtat este facut din aur, cu aceleași trei triunghiuri concentrice.

21 ° – Patriarh Noahit sau Cavaler de Prusia
Lecțiile care trebuie învățate din acest grad sunt că aroganța, defăimare și lașitatea sunt atribute nedemne de un mason și care umilință, modestie și curtoazie sunt adevăratele virtuți ale bărbaților și masoni. Șorț purtat este de culoare galbenă și conține un braț care deține o sabie, o cifră cu aripi deține o cheie în mâna stângă și arătător dreapta pe buze (“figura egiptean of Silence”). Bijuteria poate fi descris ca un triunghi-punct în sus, cu o săgeată, punctul de jos, un braț care deține o sabie, iar motto-ul “Fiat Justitia, Ruat Coelum.”

22 ° – Cavaler al Securii Regale sau Print al Libanului
Acest grad pune accentul pe etica de lucru: de a face munca bine ne îmbunătăți caracterul și să devină cetățeni mai buni. Șorț purtat în acest grad este de culoare albă, mărginită în purpuriu, și conține un șarpe cu trei capete și un tabel cu instrumente și planuri pe ea. Bijuteria este un topor și mâner de aur. Pe partea de sus a mânerului sunt inițialele lui Noe și a lui Solomon. În mijlocul mânerului sunt inițialele de Libanul și Tsidun. Pe lama sunt inițialele de Adoniram, Cyrus, Darius, Zorobabel, Neemia, Ezra (pe o parte) și Sem, Kham, Yapheth, Moise, Ahaliab, Betselal (pe de altă parte).

23 ° – Sef al Tabernacolului
Noi învățăm în acest grad ca omul care uită de datoria lui față de Dumnezeu, familie, țară și se va fi în pericol de distrugere morală și spirituală de gânduri și de ambiție nevrednic. Șorț purtat este de culoare albă, mărginită cu panglici roșii, albastre și mov. Aceste culori, de la perdelele din Cort, reprezintă pământ, foc, aer și pe mare, respectiv, precum și a Domnului binefacere, slavă, înțelepciune și putere. Pe șorțul este de aur cu șapte brațe sfeșnicului, reprezentând cele șapte planete și virtuțile: Sun, credință “, aspirația spre infinit”, Moon, speranță, Venus, de caritate, Marte, curaj “victoria asupra furie și mânie”, Mercur, prudență , Saturn, cumpătarea, Jupiter, cuceritor of the Titans, justiție. Bijuteria purtat este o cădelniță de argint mic, sau o cană ornamentate, deținute de un mâner în formă de o mână deschisă.

24 ° – Print al Tabernacolului
Un Mason trebuie să facă dovada de compasiune, evlavie și dreptate în acest grad. După inițierea el poate “manifesta fidel virtuțile sociale, în scopul de a primi recompense”, pentru a servi umanitatea prin fratia noastra. Șorț purtat de miel este de culoare albă, cu stacojiu, verde și albastru. Pe acesta este un copac mirt violet, și o reprezentare de aur de un cort arab. Bijuteria purtat este ALEPH scrisoare ebraică, suspendat de o panglică violet.

25 ° – Cavaler al Sarpelui de Bronz
Acest grad încearcă să explice conceptualities de puritate celestă și sufletul etern al omului. Ucenicul este condus să se uite în credința lui, viața și Dumnezeu și pentru a obține o privire clară la sinele său interior. Șorț purtat este de culoare albă, aliniat în negru, și cu stele de aur pe partea albă (Pleiades, Hyades, Orion, Capella), și cu stele de argint pe partea negru (Perseus, Scorpion, Bootes). De asemenea, pe ea este un șarpe, Ouroboros, incadrand un scarabeu, un triunghi intr-o glorie cu Tetragrammaton în centrul său, și cele patru inițialele stele Regulus, Aldebaran, Antares, și Fomalhaut. Bijuteria este o cruce tau de aur (crux ansata), cu un șarpe încolăcit în jurul ei, și cuvintele ebraice HLThI (“el a suferit sau a fost rănit”) și NChShThN (“Șarpele de aramă”), pe ea.

26 ° – Print al Indurarii sau Trinitarian Scotian
In acest grad vom explora pentru “recompensele de trinitatea de zei atribute – înțelepciune sau inteligență, forță sau putere, armonie sau de frumusete”. Șorțul este stacojie, marginita in alb, cu un triunghi verde (punct-jos), în centru. În triunghiul sunt inițialele de forță, înțelepciune, și armonie, și o inimă în flăcări de aur cu inițialele IHS (Isus Hominum Salvator sau Imperium, Harmonia, Sapientia). Bijuteria este din aur și este același triunghi, suspendat de o panglică violet.

27 ° – Cavaler Comandant al Templului
Acest grad învață ucenicului să dispreț egoism, și să susțină virtuțile cavalerești de caritate, adevăr și onoare. Trebuie să ne străduim întotdeauna să ajute pe cei săraci, neajutorați și infirmi. Șorț este de miel stacojiu, aliniat în negru, cu o teutonic Cross (cruce Sable puternic, încărcat cu o mică cruce dublă puternic sau, tarifeaza suplimentar cu stema Imperiului – vulturul negru cu două capete) și o cheie negru, înconjurat de o cununa de lauri. Bijuteria este teutonic Crucea afișate pe șorțul.

28 ° – Cavaler al Soarelui sau Print Adept
Vom afla în această măsură că dragostea noastră pentru Dumnezeu se manifestă în dragostea noastră pentru adevăr, dreptate și noblețea sufletului. Șorț purtat blana de miel este de culoare albă, cu o pentagramă purpuriu. Bijuteria este un aur stea cu cinci colțuri.

29 ° – Mare Cavaler Scotian al Sf.Andrei
Virtuțile predate în acest grad sunt “Iubirea lui Dumnezeu, loialitate față de superiorii, respectarea credincios să promită și rezistență activă la judecată nedrept.” Nu există nici un șorț. Bijuteria este o cruce de aur Sf. Andrei (“X”), surmontat cu cască un cavaler, cu un ciulin de aur între brațele în partea de jos. În centrul crucii este o ebraică YOD, și pe punctele sale, sensul acelor de ceasornic de la partea de jos, literele ebraice NMI N.

30 ° – Cavaler Kadosh
Lecția de acest grad este de a fi adevărat pentru noi înșine, pentru a sta pentru ceea ce este drept și să fie la fel în viața noastră de astăzi, cu o credință în Dumnezeu, țară și de sine. Nu există nici un șorț, dar bijuteria este o cruce teuton aur, emailate în roșu, cu un vultur bicefal de argint, cu aripile întinse îndreptate în jos, odihnindu-se pe ea.
Consistoriu
Gradele Consistoriul sunt foarte diferite unele de altele în formă și conținut. 31 ° dezvăluie relația dinamică care a existat timp de secole între legea umană ca un mijloc de realizare a justiției, și dreptatea divină ca un ideal. 32 ° clienți grade de Loja de Perfectionare, capitolul de Rose Croix și Consiliul Kadosh.

31 ° – Mare Inspector Inchizitor
În acest grad ucenic învață auto-examinare de rugăciune. Greșelile de astăzi nu ar trebui să fie angajat mâine. Pur și simplu, uita-te zilnic la cele de sine să învețe să trăiască cu viitorul. Nu șorț este purtat în Tribunalul Suprem, dar șorțul tradițional afișat este de miel alb pur, cu o cruce teutonic de negru și argintiu brodate pe clapa. Bijuteria este o cruce teuton de argint. Bijuteria este suspendat de un guler alb, cu un triunghi de aur cu un “31” în interiorul acestuia.

32 ° – Sublim print al Secretului Regal
Lecțiile predate în acest grad sunt că frăție autentice necesită respect reciproc, opinie, de sine și de caritate. Ne căuta întotdeauna pentru binele în toate, face indemnizațiile pentru deficiențe altora. Avem încredere Arhitect Suprem a ne conduce la prietenie, moralitate și dragoste frățească. Șorț purtat în acest grad este de culoare albă, aliniat în negru, cu un vultur cu două capete și un plan de Taberei a principilor. Bijuteria purtat este un teuton Crucea de aur. În centru sunt scrisori XXXII, înconjurat de o coroană de flori verde. Capacul de un Maestru al Secretului Regal este de mătase neagră cu o bandă neagră împodobite în aur. În partea din față centru este o emblemă vultur bicefal cu un triunghi echilateral radiat de mai sus în aur. Triunghiul este de culoare roșie, are 32 °, în centrul său, și este împodobite cu aur.

Curtea de Onoare
Ritul Scotian conferă un număr de onoruri pe membrii care au contribuit serviciu extraordinar la Ritului, la Masoneria, în general, și pentru lume în general.

Cavaler Comandor al Curtii de Onoare
Grad de Cavaler Comandor al Curtii de Onoare nu este un grad, dar o Investitura, conferit de membri care merită recunoaștere pentru serviciile de credincioși la Ritul sau pentru omenire. La sesiunea bienal al Consiliului Suprem, anumite Masters de Secretului Regal sunt alese pentru a fi investite cu rang și decorare de Cavaler Comandor al Curtii de Onoare. Respectiv Suveran Mare Inspectorul general sau Deputaților numi membri pentru această onoare, și ele trebuie să fie, de asemenea, aprobat în unanimitate de către Consiliul Suprem. Aceasta Investitura este o condiție prealabilă pentru primirea Treizeci gradul al treilea. Locul de KCCH nu pot fi solicitate, iar dacă se solicită trebuie să fie refuzată. Capacul de Cavaler Comandor Curtea de Onoare este de culoare roșie, cu o bandă roșie mai închisă împodobite în aur. În partea din față centru este o reprezentare de Cavaler Comandor Jewel, o cruce Pasiunea cu arme de lux, oferind în centru un trifoi brodate în verde înconjurat de “Kt.?. Comm.?. Curtea de Onoare “, brodate în aur.

33 ° – Mare Suveran, Inspector General
Treizeci-al treilea gradul este conferit de către Consiliul Suprem de la membri ai Ritului în recunoaștere a muncii remarcabile în ritul sau în viața publică. La sesiunea sa bienal al Consiliului Suprem alege membrii Ritului de a primi gradul. Membrii unanimitate astfel aleși deveni membri de onoare ai Consiliului Suprem. Treizeci-al treilea Gradul nu pot fi solicitate, iar dacă se solicită trebuie să fie refuzată. Gradul este acordat în exclusivitate de recunoaștere pentru servicii deosebite. Aceste 33 ° masoni sunt Inspectorii General de onoare și membrii de onoare ai Consiliului Suprem. Cei activi Membrii Consiliului Suprem sunt aleși din mijlocul lor. Capacul de un Inspector General Onorific este de culoare albă, cu o bandă albă tăișuri în aur, oferind simbolul pentru această diplomă de onoare, o roșie înclinată Crucea Patriarhală.

Marea Cruce a Curtii de Onoare
Aceasta este cea mai mare onoare individ care Consiliul Suprem conferă. Acesta este votat foarte rar la treizeci și treilea Gradul masoni doar pentru serviciile cele mai excepționale și extraordinare. Capacul de Mare Cruce este de culoare albă, cu o bandă albastră. Pe frontul este o replica de bijuterie Mare Cruce, care este compus dintr-o cruce teuton, cu un roșu brodate cu frunze verzi a crescut de la centru.